Over Keiler Fietsen

De beste elektrische bakfietsen voor de laagste prijs

Bakfietsen zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. En dat is ook niet gek, ze zijn namelijk erg handig! Kinderen, tassen, boodschappen en nóg meer bagage. Je kunt het allemaal gemakkelijk meenemen in je Keiler bakfiets.

Praktisch bakfietsen

Toch kan fietsen op een bakfiets af en toe best zwaar zijn. Al helemaal met tegenwind, kinderen en alle spullen die je graag meeneemt. Dat heeft ons aan het denken gezet. Want waarom zou je zoveel moeite doen als dat helemaal niet hoeft? ‘Praktisch bakfietsen’ hebben wij als uitgangspunt genomen bij het ontwerpen van onze elektrische bakfietsen.  Zo heb je altijd wind mee en wordt fietsen op een bakfiets weer echt leuk.

Altijd veilig op weg

Praktisch bakfietsen is één ding, maar veiligheid is net zo belangrijk. Onze elektrische bakfietsen worden namelijk vaak gebruikt om je dierbaarste bezit in te vervoeren. Dit moet dan natuurlijk wel veilig gebeuren. Om de veiligheid van onze (elektrische) bakfietsen te garanderen, testen wij alle bakfietsen grondig om er zeker van te zijn dat jij en je waardevolle kroost veilig zijn én blijven.

Kwaliteit gegarandeerd

Wij zijn ervan overtuigd dat je een oer-Hollands product als een bakfiets ook echt in Nederland moet maken. Om deze reden hebben wij flink geïnvesteerd in onze Nederlandse assemblagelijnen. Daarnaast gebruiken wij enkel A-merkonderdelen voor onze elektrische bakfietsen. Zo zijn de accu’s van Samsung en de schakelsystemen en remmen van Shimano. Alles om de kwaliteit te garanderen.

De beste elektrische bakfiets voor de laagste prijs

Om het leven van (jonge) ouders wat makkelijker te maken, bieden wij onze elektrische bakfietsen wel heel voordelig aan. Want een elektrische bakfiets hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij ons krijg je de beste bakfiets voor een lage prijs. Dit komt omdat wij onze bakfietsen direct vanuit de fabriek leveren. En dat alles zonder dat de kwaliteit minder wordt.