Fietsverzekering

Bescherm jouw elektrische bakfiets goed

Fietsverzekering voor jouw bakfiets

Het is belangrijk dat je elektrische bakfiets goed verzekerd is. Zeker in deze tijd. Je bent natuurlijk erg zuinig op je elektrische bakfiets, maar voordat je het in de gaten hebt, kan hij zomaar gestolen worden. Vergeet daarom niet om na aankoop van je elektrische bakfiets van Keiler, direct een fietsverzekering af te sluiten.

Wij snappen dat je wil voorkomen dat je elektrische bakfiets gestolen wordt. Maar hoe goed je je bakfiets ook op slot zet, een ongeluk kan soms in een klein hoekje zitten. Omdat jij je bakfiets met een gerust hart achter moet kunnen laten, bieden we jou de beste fietsverzekering aan voor jouw Keiler elektrische bakfiets.

Kingpolis, de best geteste fietsverzekering door de Consumentenbond

Je kunt direct na aankoop van je elektrische bakfiets een fietsverzekering van Kingpolis afsluiten. De Kingpolis elektrische fiets verzekering is in april 2016 door de Consumentenbond als beste getest. Zo weet je zeker dat je bakfiets goed verzekerd is. Een elektrische fiets verzekering heb je bij Kingpolis al vanaf € 4,61 per maand.

Jouw elektrische bakfiets verzekeren? Doe het direct!

Je kunt bij ons direct je elektrische bakfiets verzekeren. Bekijk wat je premie per maand is en vul onderstaand formulier in. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Let op! Wil je een fietsverzekering afsluiten? Dan is het verplicht dat er een ART 2 AXA ringslot gemonteerd is op jouw bakfiets. Anders is het niet mogelijk een verzekering af te sluiten.